🌸 Få 10% rabatt – ange kod: MORSDAG
Företagshälsovård – hälsokontroller för friskare medarbetare

Börja resan mot en friskare arbetsplats – kostnadseffektiva hälsokontroller för dig och dina medarbetare.

Hälsokontroller


Medarbetare - Kvinna
 • Hälsokontroll för kvinnliga medarbetare.
 • För ökad insikt i den allmänna hälsan.
 • Identifierar riskfaktorer i förebyggande syfte.
 • Testresultaten utvärderas av en legitimerad läkare.

1 750 kr

Medarbetare - Lagom
 • Blodprov för hjärta & kärl
 • Analys av markörer som påverkar hjärta och kärl.
 • Kontroll av risk för eventuell diabetes.
 • Identifiering av eventuell sköldkörtelrubbning.
-11%
Medarbetare - Stor
Företagshälsovård

Medarbetare - Stor

 • Omfattande hälsokontroll för kvinnliga och manliga anställda i företag.
 • Analys av 51 hälsomarkörer.
 • Hjälper dig att uppmärksamma eventuella avvikande värden.

1 950 kr1 729 kr

Medarbetare - man
Företagshälsovård

Medarbetare - man

 • Hälsokontroll för manliga medarbetare.
 • För ökad insikt i den allmänna hälsan.
 • Identifierar riskfaktorer i förebyggande syfte.
 • Testresultaten utvärderas av en legitimerad läkare.

1 750 kr

Hälsokontroller genom blodprov i kombination med gedigen hälsodeklaration ger ökad insikt i hälsan hos både medarbetare och arbetsgivare.

Vårt erbjudande


Kvalitativ analys

Vi samarbetar med ackrediterade laboratorier och utbildad hälso- och sjukvårdspersonal för att du och dina medarbetare ska få högsta möjliga kvalitet.


Marknadsledande priser

Vår vision är att så många som möjligt ska ha möjligheten att förbättra sin hälsa. Därför strävar vi alltid efter att hålla låga priser.


Snabba provsvar och läkarutlåtande

Alla provsvar utfärdas inom 1-5 arbetsdagar och granskas därefter av läkare. Vid kraftigt avvikande provsvar blir du eller dina medarbetare uppringda.


4 fördelar med hälsokontroller på jobbet

Friskare och gladare medarbetare

Hälsokontroller kan hjälpa till att upptäcka hälsoproblem i ett tidigt skede, vilket kan leda till att medarbetarna får tidigare behandling och därmed kan hålla sig friskare och ha en bättre allmänhälsa.

Minskad sjukfrånvaro

Genom att upptäcka och behandla hälsoproblem tidigt kan sjukfrånvaron minskas, vilket kan leda till lägre kostnader för företaget och en bättre arbetsmiljö för övriga medarbetare.

Högre produktivitet

Friskare och gladare medarbetare är oftast mer produktiva och motiverade på jobbet eftersom både mental och fysisk hälsa hör ihop.

Attraktiv arbetsgivare

Att erbjuda hälsokontroller till medarbetarna kan också göra företaget mer attraktivt som arbetsgivare, särskilt för kandidater som söker efter arbetsgivare som visar att de bryr sig om medarbetarnas hälsa och välbefinnande.

Så fungerar det

Sveriges mest prisvärda hälsokontroller. Att komma igång med förebyggande hälsokontroller på företaget ska vara enkelt, tryggt och kostnadseffektivt.

Aktivering av remiss

Varje medarbetare får en personlig kod som används för att aktivera remissen till hälsokontrollen. Så snart det är gjort kan medarbetaren gå och lämna sina prover.

Lämna era prover

Välkomna för ett trevligt besök till någon av våra anslutna mottagningar. Varje medarbetare väljer mottagning själv i samband med aktivering av hälsokontroll.

Provsvar och uppföljning

Digitala provsvar skickas löpande till journalen, inom 1-5 arbetsdagar har alla provsvar inkommit. En legitimerad läkare utvärderar hälsodeklaration och provsvar samt ger ett läkarutlåtande.

Investera i era medarbetares hälsa för ökat välbefinnande, hälsa och arbetsglädje

Hälsoproblem orsakade av arbetsmiljö är mycket vanligt, en av tre upplever besvär som trötthet och värk i kroppen kopplade till sitt arbete. Faktorer som hög arbetsbelastning, arbetsrelaterad stress, påfrestande arbetsställningar och långvarigt stillasittande är bakomliggande orsaker till den ökande ohälsan på svenska arbetsplatser, enligt rapporter från Arbetsmiljöverket.

Jesper Halldin, Key Account Manager

Kontakta oss för offert eller andra frågor

Jag och mina kollegor står till ditt förfogande när du behöver skräddarsydda lösningar som passar din verksamhet. Du kan antingen ringa oss eller fylla i vårt webbformulär, vår ambition är att kontakta dig inom en arbetsdag.

Eller ring 08-29 67 89

Företag – vanliga frågor och svar

Att utvärdera effektiviteten av hälsokontroller är viktigt för att se till att de bidrar till att ge positiva resultat för era anställda och företaget.

Läs mer

En kombination av kommunikation, subventionerade eller gratis hälsokontroller och flexibla tider kan vara ett effektivt sätt att öka deltagandet i hälsokontroller och öka medvetenheten om hälsa och välbefinnande bland anställda.

Läs mer

Generellt sett är det bra att erbjuda hälsokontroller regelbundet, till exempel en gång om året, för att upptäcka hälsoproblem i tid och förbättra hälsan på lång sikt.

Läs mer

Kostnaderna för att erbjuda hälsokontroller till era anställda kan variera beroende på faktorer som omfattningen av hälsokontrollerna ni vill erbjuda och antalet anställda.

Läs mer

De mest effektiva hälsokontrollerna att erbjuda beror på företagets behov och budget samt på hälsoriskerna som är mest relevanta för de anställda. Många företag erbjuder sina anställda de större hälsokontrollerna som ger en bra översiktsbild över individens allmänna hälsa.

Läs mer

Ingen information från de anställdas provresultat eller andra uppgifter som de ger ifrån sig kommer att delges er som arbetsgivare. Ni kommer att få statistik på hur utnyttjat det paket som ni har köpt är.

Läs mer