🌸 Få 10% rabatt, ange kod: MIDSOMMAR10 i kassan 🇸🇪

Hur beställer jag ett hälsotest eller en häloskontroll hos er?

För att kunna beställa ett hälsotest eller en hälsokontroll via oss behöver du ha ett svenskt personnummer eller ett giltigt reservnummer. Du kan välja att beställa valfria hälsotester eller en hälsokontroll. Det kan även addera hälsotester till en hälsokontroll om du känner att något saknas.

Om du väljer att lägga till ett test som ingår i en hälsokontroll kommer testet automatiskt att plockas bort från din varukorg för att undvika att du får betala för tester som redan ingår. Betalning sker genom Klarna Checkout som erbjuder flera olika betalningsalternativ för dig som kund, både faktura, swish och kortbetalning. Efter genomförd betalning skickar vi dig en aktiveringskod som du därefter kan använda för att aktivera din remiss och välja mottagning. Om du vill så kan du även ge bort aktiveringskoden som gåva till en annan person som kan använda den för att genomföra testerna.

När du har aktiverat remissen så kan du besöka mottagningen du har valt för att lämna ditt prov när det passar dig. En aktiverad remiss är giltigt i 5 månader. Så snart dina provsvar inkommer redovisas dina resultat i provsvarstjänsten "Min journal"