Hur betalar jag hos er?

Betalningsalternativ

Betalning görs enkelt via Klarna Checkout, välj mellan swish, kortbetalning, kontoöverföring och faktura. Läs mer om de olika alternativen och fullständiga köpvillkor här.

Har du ett presentkort?

Om du har fått ett presentkort eller redan har en aktiveringskod (som erhålls efter ett genomfört köp) loggar du in eller skapar ett konto i zample™ här. När du är inloggad klickar du på knappen "Aktivera en ny remiss" och anger din aktiveringskod för att aktivera din remiss.