🌸 Få 10% rabatt, ange kod: SOMMAR10 i kassan 🇸🇪

Testmottagningen.se i samarbete med SYNLAB

Partner header

För din trygghet samarbetar vi på Testmottagningen.se med SYNLAB för provtagning samt analys av prover.

För din trygghet samarbetar vi på Testmottagningen.se med Synlab för provtagning och analys av dina prover. Synlab är ett ledande medicinskt laboratorium och diagnostiskt företag med verksamhet i Sverige. De erbjuder ett brett utbud av laboratorietester och diagnostiska tjänster inom olika medicinska områden. Genom sina högteknologiska laboratorier och expertis arbetar Synlab Sverige för att bidra till tidig diagnos, behandling och övervakning av olika sjukdomar och hälsotillstånd.

Testmottagningen.se i samarbete med Synlab

Genom vårt samarbete med Synlab kan vi erbjuda dig som kund möjligheten att besöka ett närliggande laboratorium på någon av Synlabs provtagningsenheter för provtagning. När du beställer och mottar en orderbekräftelse från oss skickas en elektronisk remiss (e-remiss) direkt till den provtagningsenhet du har valt. Detta förenklar och effektiviserar processen för dig som kund. Istället för att själv behöva kontakta laboratoriet och arrangera provtagningen sköts allt smidigt genom samarbetet mellan oss och Synlab. Genom att skicka e-remissen direkt till provtagningsenheten blir det enkelt för dem att förbereda sig för ditt besök och genomföra provtagningen enligt dina behov och önskemål.

Lämna blodprover hos Synlab

Din e-remiss är giltig i 5 månader från beställningsdatum. Efter din beställning kan du lämna ditt blodprov när som helst på vald provtagningsenhet på Synlab, gör så här:

  • följ instruktionerna för eventuell fasta etc. för just ditt hälsotest eller hälsokontroll
  • ta med giltig legitimation
  • följ anvisningarna hos vald provtagningsenhet
  • vänta på provsvar och medicinsk bedömning från Testmottagningen.se by Zample.

SYNLAB är en av Sveriges största leverantörer av laboratoriemedicinska tjänster

SYNLAB Sverige startades 1975 som Medilab. Under åren 2006 - 2019 var vi en del av vårdkoncernen Aleris. Sedan 2019 är SYNLAB Sverige en del av Europas största laboratoriekoncern, SYNLAB Group. SYNLAB erbjuder den svenska hälso- och sjukvården en högkvalitativ och effektiv laboratoriemedicinsk service med hög tillgänglighet. SYNLAB är en av Sveriges största leverantörer av laboratoriemedicinska tjänster inom Klinisk kemi, immunologi, Klinisk mikrobiologi samt Klinisk patologi och cytologi. Företagets team består av erfarna medicinska specialister, forskare och tekniker som arbetar tillsammans för att säkerställa korrekta och noggranna analyser. Genom att kombinera sin expertis med innovativa tekniker och avancerade analyssystem strävar Synlab Sverige efter att leverera högklassig diagnostik och pålitliga resultat till sina kunder. Med fokus på patientsäkerhet, effektivitet och noggrannhet fortsätter Synlab Sverige att vara en viktig aktör inom medicinsk diagnostik och bidrar till att främja hälsa och välbefinnande i samhället.