Hälsokontroll i Västmanland

Vi tillhandahåller ett omfattande utbud av hälsokontroller där du genomgår provtagningen med ett enkelt blodprov hos någon av våra samarbetspartners för provtagning i Västmanland. Det är en unik möjlighet som ger dig ökad insikt och kunskap om din kropp. Många av våra provtagningsenheter tillämpar drop-in vilket innebär att du kan beställa din hälsokontroll och få provtagningen utförd direkt efter din beställning. Remissen skickas automatiskt vid beställning till provtagningsenheten du väljer. Du behöver endast ta med giltig legitimation till provtagningsenheten och tänk på att följa våra anvisningar inför din provtagning.

Våra samarbetspartners Unilabs, Synlab, Encia och Karolinska Universitetslaboratoriet erbjuder blodprovstagning av högsta kvalitet. Utbildad sjukvårdspersonal ser till att all provtagning sker med precision och noggrannhet i en miljö som är säker och trygg.

Välj och beställ din hälsokontroll eller undersök i vilka städer vi erbjuder blodprovstagning nedan. Mer information om öppettider och allmän information finner du under vald provtagningsenhet.

Encia Västerås

Källgatan 10, 1tr, Västerås

Tidsbokning

Kopparhälsan Västerås

Metallverksgatan 21, Västerås

Tidsbokning