Vi erbjuder ett omfattande urval av hälsokontroller där du genomgår provtagningen med ett enkelt blodprov hos någon av våra partners för provtagning i Uppsala. Utbildad sjukvårdspersonal ser till att all provtagning utförs i en säker och trygg miljö. Våra provtagningsenheter i Uppsala är bekvämt belägna för att ge dig enkel tillgång till våra tjänster. Vi tillämpar enbart högkvalitativa metoder för att garantera att du erhåller pålitliga och precisa resultat. Våra hälsokontroller innefattar en omfattande analys av dina blodprov, vilket ger dig en fullständig bild av din hälsostatus.

Hälsokontroll i Uppsala

Många av våra provtagningsenheter i uppsala tillämpar drop-in vilket innebär att du kan beställa din hälsokontroll eller hälsotest och få provtagningen genomförd direkt efter ditt köp. Remissen skickas automatiskt vid beställning till provtagningsenheten du väljer. Du behöver endast ta med giltig legitimation till provtagningsenheten.

Välj och beställ din hälsokontroll eller undersök i vilka städer vi erbjuder blodprovstagning nedan. Mer information om öppettider och allmän information finner du under vald provtagningsenhet.

Encia Uppsala

Kålsängsgränd 10D, Uppsala

Tidsbokning

Uppsala

Kungsgatan 43, Uppsala

Drop-in