Hälsokontroller i Kalmar

Vi tillhandahåller ett omfattande utbud av hälsokontroller där du genomgår provtagningen med ett enkelt blodprov hos någon av våra partners för provtagning i Kalmar. Utbildad sjukvårdspersonal ser till att all provtagning utförs i en säker och trygg miljö och mottagningarna är bekvämt belägna för att ge dig enkel tillgång till våra tjänster. Vi tillämpar enbart högkvalitativa metoder för att garantera att du erhåller pålitliga resultat. Våra hälsokontroller innefattar en omfattande analys av dina blodprov, vilket ger dig en bra bild av din hälsa.

Många av våra provtagningsenheter i Kalmar tillämpar drop-in vilket innebär att du kan beställa din hälsokontroll eller hälsotest och få provtagningen genomförd direkt efter ditt köp. Remissen skickas automatiskt vid beställning till provtagningsenheten du väljer. Du behöver endast ta med giltig legitimation till provtagningsenheten.

Välj och beställ din hälsokontroll eller undersök i vilka städer vi erbjuder blodprovstagning nedan. Mer information om öppettider och allmän information finner du under vald provtagningsenhet.

Encia Kalmar

Stortorget 32, Kalmar

Tidsbokning

CrossFit Västervik

Lysingsvägen 18, Västervik

Tidsbokning