🌸 Få 10% rabatt, ange kod: MIDSOMMAR10 i kassan 🇸🇪

PCR- eller antigentest med reseintyg

Behöver du ett PCR- eller antigentest med reseintyg som påvisar att du ej har Covid-19 inför en utlandsresa? Vi på Testmottagningen.se har hjälpt över 150 000 personer med covid-19 test och reseintyg sedan 2021 i både Stockholm och Göteborg. Med anledning av den minskade efterfrågan har vi tyvärr avvecklat vår verksamhet för covid-19 tester. Vi erbjuder nu hälsotester och hälsokontroller i både Stockholm och Göteborg.

Du hittar alla våra hälsotester och hälsokontroller här
Kommer snart
Immunitetsprofil Covid-19

595 kr

  • Få insikt om din immunitet mot covid-19.
  • Mäter koncentrationen av dina antikroppar.
  • Mäter kvalitén av dina antikroppar.
  • Verkningsgraden av dina antikroppar.
  • Analys av Omikron och Wuhan varianterna.
Visa mer och beställ

Antigentest för nasal provtagning

Nasal provtagning i näsborren med mjuk provtagningspinne. Provtagningen är mindre invasiv än när provtagning sker från nasofarynx. Metoden medför en mildare och smidigare provtagning för dig. Antingen-testet är CE-märkt och listat på EU-common list och därmed godkänd för utfärdande av EU:s digitala covidbevis.

Enkelt tillförlitligt antigentest helt baserat på saliv

Vi tillämpar smidig och tillförlitlig provtagning genom CE-märkt antigentest baserat på saliv. Testresultat och resecertifikat får du digitalt inom 1 timme.

Enkelt och säkert PCR-test genom halsprov

Slipp provtagning i näsan. Vi tillämpar provtagning genom halsprov då vår RT-PCR-analysteknik endast kräver det. Provtagningspinnen/topsen förs in till halsväggen av vår erfarna personal och snurras försiktigt runt i ca 5-10 sekunder. Därefter inväntar du ditt provsvar och reseintyg som skickas till din e-postadress inom 6 timmar *.

Vi är anslutna till E-hälsomyndighetens Covidbevis

Detta gäller samtliga Testmottagningar och innebär att du kan få ditt reseintyg utfärdat via Covidbeviset utan extra kostnad efter ett negativt covid-19 test, samt ett tillfrisknandebevis om ni testar positivt hos oss. Det kan vi utfärda minst 11 dagar efter ett positivt provsvar.

Läs mer om covidbevis
Läs mer om tillfrisknandebevis
EU
PCR och antigentest med reseintyg

Intyget utfärdas på engelska och signeras av legitimerad läkare. Reseintyget innehåller följande information:

✓ Fullständigt namn
✓ Passnummer
✓ Personnummer
✓ Adress
Kontakta kundtjänst
✓ Tidpunkt för provtagning
Kundtjänsts telefontider

Vid utlandsresa kan du behöva visa ett reseintyg eller friskintyg som påvisar att du ej har en pågående infektion av Covid-19. Observera att du som resenär själva måste ta reda på vad som gäller för just din destination vid avresetillfället. För mer information hänvisar vi dig till Sweden Abroad.