🌸 Få 10% rabatt – ange kod: MORSDAG

Ladda batterierna under sommaren - så kan en hälsokontroll hjälpa dig

Ladda batterierna under sommaren - så kan en hälsokontroll hjälpa dig

Sommaren är ett magiskt tillfälle för att ta ledigt från vardagens stress och rutiner, koppla av eller tvärtom, maxa ur hela aktivitetskalendern. Oavsett hur din sommar planeras så kan det vara ett gyllene tillfälle att ta lite extra hand om din hälsa och se över ditt välmående genom att kolla upp hur du mår på insidan.

Beställ en hälsokontroll i sommar

Äntligen är sommaren här och med den kommer semester, avkoppling och möjligheten att njuta av naturens skönhet. Sommaren är en tid då vi söker oss till soliga stränder, gröna ängar och stilla sjöar för att ladda våra batterier och skapa minnen att ta med oss resten av året och förhoppningsvis livet ut. Men mitt i allt detta soliga kaos är det även viktigt att vi tar oss tid att se över vår hälsa och vårt välbefinnande. Och vad kan vara mer passande än att göra en hälsokontroll?

Hälsan går alltid först, eller?

När solen skiner och semesterkänslan sprider sig i luften, är det lätt att förtränga tankar på hälsa och istället fokusera på att njuta av varje ögonblick. Men faktum är att sommaren faktiskt kan vara den perfekta tiden att ta itu med vår hälsa. Under semestern har vi oftast mer tid och energi att ägna åt oss själva, att stanna upp och reflektera över vårt välmående.

Att göra en hälsokontroll kan vara ett stort steg i att ta hand om dig själv genom att få mer insikt om dina blodvärden under sommarhalvåret. Samtidigt får du ett bra underlag för en eventuell uppföljning längre fram då sommaren är ett perfekt tillfälle att genomföra förändringar i din vardag i syfte att optimera dina värden. Med en större hälsokontroll får du dessutom en tydlig indikation på ditt hälsotillstånd och relevant hälsodata om eventuella riskfaktorer eller obalanser som kan vara avgörande för att upptäcka tidiga tecken för framtida hälsoproblem.

Förbättra din hälsa och dina värden

Det handlar inte bara om att hitta potentiella problem och avvikelser - en hälsokontroll ger också möjligheten att få bekräftelse på att du tar hand om dig själv på bästa sätt. Genom att se de goda resultaten av en hälsosam livsstil kan vi känna oss stolta och inspirerade att fortsätta vår resa mot välbefinnande.

Så låt oss inte bara luta oss tillbaka och njuta av sommarens soliga dagar, se till att ta vara på tiden som behövs för att ta hand om dig själv och din hälsa.

Vilka hälsotester ska jag välja?

Vi förstår att varje person är unik och har olika behov, speciellt när det kommer till just hälsan. Därför har vi utformat vår tjänst för att ge dig fria möjligheten att kombinera olika hälsotester från vårt sortiment så att du kan beställa analyserna som är relevanta för dig.

Om du har svårt att välja själv så rekommenderar vi att du beställer något av våra bredare hälsokontroller med inriktning mot kvinna eller man. Här analyserar vi dina blodvärden inom flera olika områden som ger dig en överskådlig bild av din generella hälsostatus.

Relaterade tester

Hälsokontroll - Kvinna
 • Hälsokontroll utformad för kvinnor.
 • Omfattar totalt 48 hälsomarkörer.
 • Ger dig kunskap om ditt allmänna hälsotillstånd.
 • Kan identifiera tidiga tecken på hälsoproblem.

1 795 kr

Hälsokontroll - Man
 • Hälsokontroll utformad för män
 • Omfattar totalt 45 hälsomarkörer
 • Få kunskap och insikt om ditt allmänna hälsotillstånd
 • Kan identifierar tidiga tecken på hälsoproblem

1 795 kr

Hälsokontroll - Alkohol
Alkohol och leverfunktionstest

Hälsokontroll - Alkohol

 • Mäter din alkoholkonsumtion över tid
 • Analys av hälsomarkörer för leverfunktion
 • Privat resultat, delas ej med vårdjournal
 • Testet för att se om alkohol påverkar din hälsa

619 kr

Lagom
Allmän hälsokontroll

Lagom

 • Analys av markörer som påverkar lever och njurar.
 • Analys av markörer som påverkar hjärta och kärl.
 • Kontroll av risk för eventuell diabetes.
 • Identifiering av eventuell sköldkörtelrubbning.

795 kr