🌸 Få 10% rabatt – ange kod: MORSDAG

Hälsokontroll och hälsotester i Norrland

Upplev en bekväm besöksupplevelse hos våra provtagningspartners i Norrland och skaffa dig en heltäckande hälsostatus genom våra prisvärda hälsokontroller. Vår tillämpning omfattar endast högkvalitativ provtagning för att säkerställa att du mottar resultat som är pålitliga och exakta. Vissa av provtagningsenheter erbjuder drop-in-tjänster, vilket innebär att du kan komma när det passar dig bäst utan att boka tid i förväg. Remissen skickas automatiskt vid beställning till provtagningsenheten du väljer. Du behöver endast ta med giltig legitimation till provtagningsenheten och tänk på att följa våra anvisningar inför din provtagning.

Våra samarbetspartners Unilabs, Synlab, Encia och Karolinska Universitetslaboratoriet erbjuder blodprovstagning av högsta kvalitet. Utbildad sjukvårdspersonal ser till att all provtagning sker med precision och noggrannhet i en miljö som är säker och trygg.

För mer information om våra provtagningsställen, tider och bokningsalternativ se nedan. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå en hälsosam framtid!

Encia Sundsvall

Centralgatan 14, Sundsvall

Tidsbokning

Prosyrrorna Timrå

Köpmangatan 43, Timrå

Tidsbokning