Hälsokontroll i Värmland

Vi tillhandahåller ett omfattande utbud av hälsokontroller där du genomgår provtagningen med ett enkelt blodprov hos någon av våra samarbetspartners för provtagning i Värmland. Det är en unik möjlighet som ger dig ökad insikt och kunskap om din kropp. Många av våra provtagningsenheter tillämpar drop-in vilket innebär att du kan beställa din hälsokontroll och få provtagningen utförd direkt efter din beställning. Remissen skickas automatiskt vid beställning till provtagningsenheten du väljer. Du behöver endast ta med giltig legitimation till provtagningsenheten och tänk på att följa våra anvisningar inför din provtagning.

De laboratorium vi samarbetar är Unilabs, Synlab, Encia och Karolinska Universitetslaboratoriet – De tillhandahåller blodprovstagning av överlägsen kvalitet. Erfarna vårdpersonal ser till att varje provtagning sker med exakt precision i en omgivning som är säker och pålitlig.

Välj och beställ din hälsokontroll eller undersök i vilka städer vi erbjuder blodprovstagning nedan. Mer information om öppettider och allmän information finner du under vald provtagningsenhet.

Encia Karlstad

Bryggaregatan 11, Karlstad

Tidsbokning

Labbkliniken Hagfors

Fäskeforsvägen 2, Hagfors

Tidsbokning