Genom våra heltäckande hälsokontroller eller hälsotester i Södermanland får du en exceptionell chans att få en djupare förståelse för din fysiska hälsa samt upptäcka eventuella riskfaktorer i ett tidigt skede. Det är en unik möjlighet som ger dig ökad insikt och kunskap om din kropp. Vi tillhandahåller ett omfattande urval av provtagningsenheter, såsom Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm där du har möjligheten att genomgå hälsokontroller med hjälp av ett enkelt blodprov. Oavsett vart du befinner dig i landet så finns det bekväma alternativ tillgängliga för att passa dina behov.

Hälsokontroll i Södermanland

Många av våra provtagningsenheter tillämpar drop-in vilket innebär att du kan beställa din hälsokontroll och få provtagningen utförd direkt efter din beställning. Utbildad sjukvårdspersonal ser till att all provtagning utförs i en trygg miljö. För provtagning på laboratoriet krävs remiss innan besöket och beställning av önskade hälsokontroll sker direkt via oss.Remissen skickas automatiskt vid beställning till provtagningsenheten du väljer. Du behöver endast ta med giltig legitimation till provtagningsenheten.

Välj och beställ din hälsokontroll eller undersök i vilka städer vi erbjuder blodprovstagning nedan. Mer information om öppettider och allmän information finner du under vald provtagningsenhet.

Mälarsjukhuset

Mälarsjukhuset, Eskilstuna

Drop-in

Kullbergska sjukhuset

Kullbergska sjukhuset, Katrineholm

Drop-in

Nyköpings lasarett

Nyköpings lasarett, Nyköping

Drop-in