Prisvärda hälsokontroller i Östergötland

Genom våra heltäckande hälsokontroller i Östergötland får du en enastående möjlighet att fördjupa din förståelse för din fysiska hälsa och upptäcka potentiella riskfaktorer i ett tidigt skede. Med vår erfarenhet och omfattande expertis har vi utvecklat en variation av skräddarsydda hälsokontroller som är anpassade för att uppfylla dina individuella behov och mål.

Många av våra provtagningsenheter tillämpar drop-in vilket innebär att du kan beställa din hälsokontroll och få provtagningen utförd direkt efter din beställning. Remissen skickas automatiskt vid beställning till provtagningsenheten du väljer. Du behöver endast ta med giltig legitimation till provtagningsenheten och tänk på att följa våra anvisningar inför din provtagning.

Våra samarbetspartners Unilabs, Synlab, Encia och Karolinska Universitetslaboratoriet erbjuder blodprovstagning av högsta kvalitet.

Välj och beställ din hälsokontroll eller undersök i vilka städer vi erbjuder blodprovstagning nedan. Mer information om öppettider och allmän information finner du under vald provtagningsenhet.

Encia Norrköping

Drottninggatan 32, Norrköping

Tidsbokning

Jollyfood

Sturegatan 3b, Linköping

Tidsbokning