Hälsokontroller i Gävleborg

Här på Testmottagningen.se erbjuder vi omfattande hälsokontroller med fokus på din bekvämlighet. Din hälsa är vår prioritet och vi strävar efter att göra hela processen så smidig som möjligt för dig tillsammans med våra provtagningspartners.

Vi är stolta över våra samarbetspartners: Unilabs, Synlab, Encia och Karolinska Universitetslaboratoriet. Dessa välrenommerade laboratorier erbjuder blodprovstagning av absolut högsta kvalitet. Med hjälp av skicklig och erfaren sjukvårdspersonal garanteras varje provtagning att utföras med noggrannhet. Dessutom sker allt i en trygg och säker miljö. Digital remissen skickas omgående till den valda provtagningsenheten så att allt är är färdigt när du kommer. För att säkerställa bästa möjliga resultat så ber vi dig att följa våra anvisningar inför provtagningen.

Hälsokontroller i din stad

Du kan enkelt välja och beställa din hälsokontroll genom att utforska våra alternativ för blodprovstagning nedan. Ytterligare information om öppettider och andra detaljer hittar du på den specifika provtagningsenheten.

Encia Gävle

Nygatan 29, Gävle

Tidsbokning

Valmea Vård

Malnvägen 2, Hudviksvall

Tidsbokning