Hälsokontroller i Stockholm – här finns flera prisvärda och speciellt framtagna för dig som kvinna

Header

Här hittar du hälsokontroller för kvinnor i Stockholm, vi finns på nära 60 olika platser från Södertälje och Västerhaninge i södra Stockholm till Upplands Väsby och Vallentuna i norr samt i Gustavsberg ute på Värmdö.

Hälsokontroll kvinna – Stockholm

Letar du efter platser i Stockholm som erbjuder hälsokontroller för dig som kvinna? Vi samarbetar med Sveriges främsta närlaboratorium Unilabs, Synlab och Karolinska och finns på cirka 60 platser runt om i storstockholm.

Hälsokontroller framtagna för kvinnor

Våra hälsokontroller är speciellt framtagna för dig som kvinna och mäter viktiga hormoner, proteiner, mineraler och vitaminer samt många andra hälsomarkörer. Du kan välja någon av våra färdiga hälsokontroller som till exempel Hälsokontroll - Kvinna, Hormonell balans och Östrogen- och progesteron eller sätta ihop din egna hälsokontroll med specifika hälsomarkörer som just du vill testa.

Så sätter du ihop en personlig hälsokontroll

Att sätta ihop en egen personlig och skräddarsydd hälsokontroll är enkelt. Du väljer bara de hälsomarkörer du vill analysera och lägger till dessa i din varukorg. När du sedan gjort din betalning går remissen iväg till den valda provtagningsenheten som du har valt.

Behöver du hjälp?

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig med frågor som rör din beställning gällande hur du sätter ihop din egen remiss, betalning och till exempel hur du hittar din närmaste mottagning. Du når oss på telefon vardagar mellan kl. 10:00 och 15:00 på telefonnummer 08-14 24 49 samt via e-post: [email protected].

Mottagningar i Stockholm som erbjuder hälsokontroll kvinna

Vårt mål är att vara så lättillgängliga som möjligt för att minska onödig resväg för dig. Du hittar din närmaste mottagning här.

Relaterade tester

Hälsokontroller
Hormontest kvinna

Hormonell balans plus

  • Omfattande hälsokontroll för hormonell balans.
  • Utökad hormonanalys för dig som kvinna.
  • Få djupare insikt om dina hormonella nivåer.

1495 kr

Hormonanalys kvinna

Hormonell balans

  • Hälsokontroll för hormonell balans.
  • Hormonanalys för dig som kvinna.
  • Få insikt om dina hormonella nivåer.

729 kr

Stor hälsokontroll

Hälsokontroll - Kvinna

49 markörer
Blodprov
Hur genomförs provtagningen med blodprov?
Provtagning för detta test genomförs via ett venöst blodprov. Provet tas vanligtvis från en ven i armbågsvecket och utförs av utbildad vårdpersonal. Hur mycket blod du får lämna beror på antalet hälsomarkörer som ska analyseras. Provtagningen brukar ta ett fåtal minuter.
Fasteprov
Fasteprov

Detta test kräver att du fastar innan provtagning. Med fasta menas att du inte får äta eller dricka något på minst 10 timmar innan din planerade tid för provtagning. Ett glas vatten går dock bra att dricka under fastan. Eventuella läkemedel tas som vanligt om din läkare inte har givit några andra instruktioner.

  • Hälsokontroll utformad för kvinnor.
  • Omfattar totalt 49 hälsomarkörer.
  • Ger dig kunskap om ditt allmänna hälsotillstånd.
  • Kan identifiera tidiga tecken på hälsoproblem.

1795 kr

Relaterade artiklar