Alla hjärtans dag – presenten som visar kärlek på riktigt

Header

Snart är det alla hjärtans dag och en av de vanligaste frågorna många ställer sig är: Vad ska jag ge bort i alla hjärtans dag present i år? Blommor och choklad i all ära men varför inte satsa på något som verkligen visar kärlek och omtanke på riktigt? Här är våra bästa tips på alla hjärtans dag presenter 2024 – och varför de faktiskt är de bästa att ge.

Alla hjärtans dag presenter som visar omtanke och kärlek finns i mängder av varianter, allt ifrån spa-upplevelser, kärleksfulla meddelanden till romantiska middagar. Men varför inte ge bort en hälsokontroll till den du håller kär i år?

Ge bort en hälsokontroll i alla hjärtans dag present

Något som många svenskar oroar sig över är hälsan, och så här i början av året visar vår statistik på en hög grad av stress, trötthet och en känsla av nedsatt immunförsvar. Långvarig stress, näringsbrister och höga kolesterolvärden är bara några av alla möjliga bakomliggande orsaker till upplevda symtom.

Få 20% rabatt på utvalda hälsokontroller och hälsotester

Vad kan vara mer omtänksamt än att ge en gåva som inte bara visar kärlek, utan också främjar hälsan och välbefinnandet? Just nu får du 20% rabatt på utvalda hälsokontroller och hälsotester, passa på att både köpa en till dig själv och till din partner, mamma eller pappa. Med en hälsokontroll kan ni tillsammans ta kontroll över er hälsa och förebygga eventuella problem innan de blir allvarliga och leder till sjukdom. Här hittar du årets alla hjärtans dag kampanj ››

Inte övertygad än? Här är 3 anledningar till varför en hälsokontroll är bästa presenten

 1. Visar omtanke: Att ge bort en hälsokontroll visar att du bryr dig om din partners välbefinnande och hälsa – och att du vill att han eller hon ska må bra och vara frisk så länge som möjligt.
 2. Främjar en god hälsa: Genom att ta en hälsokontroll tillsammans kan ni som par främja er gemensamma hälsa och välbefinnande. Dessutom kan insikterna från era provresultat tillsammans med läkarens utlåtande och rekommendationer öka er gemensamma motivation till en hälsosammare livsstil.
 3. Förebygger hälsoproblem: En hälsokontroll kan identifiera eventuella hälsoproblem i ett tidigt skede, vilket ger er möjlighet att vidta åtgärder innan problemen blir allvarliga. Det är en investering i er gemensamma framtid.

Nedan ser du några hälsokontroller som ingår, klicka här för att se alla hälsokontroller och hälsotester som ingår i kampanjen.

Relaterade tester

Hälsokontroller

Hälsokontroller


-20%
Hälsokontroll - Kvinna
 • Hälsokontroll utformad för kvinnor.
 • Omfattar totalt 48 hälsomarkörer.
 • Ger dig kunskap om ditt allmänna hälsotillstånd.
 • Kan identifiera tidiga tecken på hälsoproblem.

1 945 kr1 556 kr

-20%
Hälsokontroll - Man
 • Hälsokontroll utformad för män
 • Omfattar totalt 45 hälsomarkörer
 • Få kunskap och insikt om ditt allmänna hälsotillstånd
 • Kan identifierar tidiga tecken på hälsoproblem

1 945 kr1 556 kr

-20%
Hälsokontroll Stor
Allmän hälsokontroll

Hälsokontroll Stor

 • Stora hälsokontrollen för män och kvinnor.
 • Analys av 53 hälsomarkörer.
 • Hjälper dig att identifiera avvikande blodvärden.

2 195 kr1 756 kr

Relaterade artiklar