Hälsokontroller och drogtester för arbetsplatser

Börja resan mot en friskare arbetsplats – kostnadseffektiva hälsokontroller för dig och dina medarbetare

Satsa på era anställdas hälsa – öka produktiviteten och trivseln på arbetsplatsen med regelbundna hälsokontroller!

Letar du efter ett sätt att förbättra dina anställdas hälsa och öka företagets resultat?

Vill du som arbetsgivare öka produktiviteten och skapa en hälsosammare arbetsplats? Vi på Testmottagningen.se erbjuder omfattande hälsokontroller för dina anställda. Med enkel online-beställning och självvalda provtagningstillfällen ger vi dina medarbetare viktig information om sin hälsa. Genom att investera i medarbetarnas hälsa kan du som arbetsgivare stärka ditt Employer Brand och minska sjukfrånvaron.

4 fördelar med att erbjuda dina medarbetare hälsokontroller

Hälsokontroller kan ge många fördelar både för medarbetarna och företaget som helhet. Det kan leda till friskare, gladare och mer produktiva medarbetare samt en bättre arbetsmiljö.

  • Friskare och gladare medarbetare: Hälsokontroller kan hjälpa till att upptäcka hälsoproblem i ett tidigt skede, vilket kan leda till att medarbetarna får tidigare behandling och därmed kan hålla sig friskare och ha en bättre allmänhälsa.
  • Minskad sjukfrånvaro: Genom att upptäcka och behandla hälsoproblem tidigt kan sjukfrånvaron minskas, vilket kan leda till lägre kostnader för företaget och en bättre arbetsmiljö för övriga medarbetare.
  • Högre produktivitet: Friskare och gladare medarbetare är oftast mer produktiva och motiverade på jobbet.
  • Attraktiv arbetsgivare: Att erbjuda hälsokontroller till medarbetarna kan också göra företaget mer attraktivt som arbetsgivare, särskilt för kandidater som söker efter arbetsgivare som visar att de bryr sig om medarbetarnas hälsa och välbefinnande.

Vårt erbjudande till arbetsgivare och medarbetare

Sveriges mest prisvärda hälsokontroller. Att komma igång med förebyggande hälsokontroller på företaget ska vara enkelt, tryggt och kostnadseffektivt.

  • Välj valfria hälsokontroller från vårt sortiment.
  • Remissen skickas till respektive medarbetare.
  • Lämna blodprov på valfri mottagning.
  • Första provsvaren skickas ut inom 24 timmar.
  • Läkarutlåtande eller näringsterapeut? Ni väljer.

Varför Testmottagningen.se?

Hos oss får du och dina medarbetare alltid:

Kvalitativ analys

Vi samarbetar med ackrediterade laboratorium och utbildad hälso- och sjukvårdspersonal för att du och dina medarbetare ska få högsta möjliga kvalitet.

Lägsta möjliga pris

Vår vision är att så många som möjligt ska ha möjligheten att förbättra sin hälsa. Därför strävar vi alltid efter att hålla låga priser.

Stort sortiment – och stor valfrihet

Hos oss kan du och dina medarbetare alltid välja fritt bland alla våra hälsomarkörer och utforma egna personliga hälsokontroll utifrån era behov.

Snabba provsvar – granskat av läkare

Alla provsvar utfärdas inom inom 2-5 arbetsdagar, dessa granskas och bedöms därefter av läkare. Vid kraftigt avvikande provsvar blir du eller dina medarbetare uppringda. Vi erbjuder även möjligheten att boka tid med läkare för en personlig genomgång av provsvaren.

Kommer snart

Drogtester för arbetsplatser

Drogtester i nyanställningsprocessen

Genom att införa drogtester som en del av din nyanställningsprocess kan du skydda både din verksamhet och dina anställda.

Drogfria medarbetare

Med hjälp av vår omfattande drogtestningstjänst kan du vara säker på att du anställer en drogfri arbetskraft.

Ökad produktivitet och minskade risker

En drogfri arbetskraft kan bidra till att öka produktiviteten och minska riskerna på arbetsplatsen.

Säkerställ trygg arbetsmiljö

Att säkerställa en trygg arbetsmiljö är viktigt för att upprätthålla en hälsosam och produktiv arbetsplats, och drogtester kan vara en viktig del av den processen.

Kontakta oss för offert eller andra frågor

Phone

Företag – vanliga frågor och svar